Ez nem az utángyártott “empakett”

Máris megkapta M Performance kiegészítőit a BMW 6 GT

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Épphogy bemutatkozott az 5-ös Gran Turismót váltó 6-os GT, máris bemutatták a legfrissebb bajor kupé opciós M Performance csomagját.


Már-már szokás, hogy amint megjelenik egy új bajor modell, máris érkezik finoman vadított M Performance változat. Így van ez az új 6-os Gran Turismóval is. Természetesen a BMW M divízióját bízták meg a feladattal, hogy adjon valamelyest vonzóbb körítést az alapvetően nem éppen sportosságáról híres GT modellnek, ami most először nem az 5-ös, hanem a 6-os sorozatot erősíti. A legkomolyabb változás a kipufogórendszert érintheti az opciós pakk kínálatában: az új kipufogódobok a gyár állítása szerint nem csak vizuálisan, akusztikusan is jól fognak esni. Csak a 630i és 640i xDrive modellekhez lesz elérhető a rozsdamentes acélból készült kipufogó, ami kör, illetve trapéz formában is végződhet, valamint króm és szénszálas is lehet. A kisebb kör végekre csak M logó jutott, míg a hosszabb trapézokra már ráfért a teljes M Performance felirat.
Hirdetés

Kéttónusú a karosszéria, a kontraszt szín természetesen a fekete, amit a vesék és az ajtókeretek is megkaphatnak, míg a visszapillantótükrök szénszálas sapkája is elérhető lesz. Bitang 21 colos felniket dobtak a kupé test alá, mögöttük vörös, elöl négy-, hátul egydugattyús féknyergek feszülhetnek. Szintén egyedi egyébként a szürkével tört fehér fényezés és a szürke-fekete dekorfóliák az oldalakon. Ugyan az utastérről egyelőre nem közöltek fotót, biztosak lehetünk az Alcantara karimájú, bőr sportkormányban és az M fémjelzett szőnyegekben, ahogy azt a korábbi M Performance modelleknél megszokhattuk. Ha valaki rájuk kívánt volna, jól tette, a BMW ugyanis hozzátette, hogy az első hivatalos értékesíti naptól elérhetőek lesznek a 6-os GT kiegészítői.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?