Ezek a veteránok várnak Balatonfüreden. Ne hagyd ki!

Megnyílt az V. Balatonfüred Concours d'Elegance, az év legjobb hazai veteránkiállítása

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ötödik alkalommal nyitotta meg nem létező kapuit a Balatonfüred Concours d'Elegance. Horribilis értékű autócsodákat láthatsz testközelből, és még ingyen is van!


Veterános érdeklődéssel mindenképp az év legfontosabb rendezvénye a balatonfüredi Concours d'Elegance. A pompás veterán és klasszikus autó kiállítás és verseny idén ötödik alkalommal nyitotta meg nem létező kapuit. Hogy miért nem létező? Nincs belépőjegy, ráadásul hazánk egyik legszebb parkjában, a balatonfüredi Tagore sétányon állítják ki az autókat, amik legtöbbjét kordon nélkül, akár testközelből is megcsodálhatjuk. Az autók egy kisebb csokra évről-évre ünnepélyes keretek között gördül be a Gyógy térre, valamint privát garázstúrát is kaptunk idén is, hogy megmutassuk, milyen felbecsülhetetlen értékű vasakat láthatsz, ha Balatonfüreden jársz.
Hirdetés


Idén már negyedik éve, hogy a BMW a rendezvény egyik fő támogatója és ez nem azt jelenti, hogy ellepnék a kiállítást a bajor modellek. Cseppet sem, nagy erőkkel érkeztek amerikai vasak, cseh remekek, Bugattik, Mercedesek, olasz ritkaságok, meg még egy halom meglepetés, amit lepel takart a garázsban. Természetesen a BMW modelljeiből is megjelenik pár, és ahogy az lenni szokott, ki is próbálhattunk veteránmodelleket. Ezekről hamarosan részletesen is beszámolok, de addig is, irány Balatonfüred!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?