Ezek után rohanni fogsz egy dashcamért

Ha ezt megnézed, rájössz, mekkora érték egy dashcam

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tökéletes példát tudunk mutatni most arra, mekkora érték egy teljesen egyszerű fedélzeti kamera az autóban. Persze nem csak ennek ténye, hanem a baleset után történtek is sokkolóak.


Időről-időre bebizonyosodik, hogy egy olyan egyszerű eszköz, mint egy apró fedélzeti kamera, mekkora bonyodalmak megoldására lehet alkalmas. Végignézve azt a pár percet, amit ennek a Camarónak a tulajdonosa töltött fel, kicsit elhűlünk. Az eset mondjuk úgy, hogy egyszerű, egészen az ütközés pillanatáig, ugyanis egy, a belső sávból szabálytalanul jobbra kanyarodó Nissan Altima találja oldalba a Camaro SS-t, mely a külső sávban haladt volna a főútnak megfelelően balra. Ezek után viszont az Altima vezetője mintha mi se történt volna, haladt tovább. A baleset helyszínének elhagyásáért alapból 500 dollár bírság és akár hat hónap börtön is jár a legtöbb államban, ám a történetnek itt nincs vége.
Hirdetés

A mellékút felé továbbhaladt Altima után eredt a Camaro, a pár pillanatnyi sokk után hamar utolérte, és bár a videón nem látszik a tempó, azért vélhetően nem mentek lassan, a vizes úton ugyanis az Altima kicsúszott az egyik jobb kanyarban és nekiment egy fának. A történet pikantériája, hogy a hölgy első problémája az volt, hogy összetört az autója, a másik, hogy beragadt a sárba. Majd miután a Camaro sofőrje teljesen érthető módon kissé indulatosan közölte vele a tényeket, hogy mi vár rá, elkezdte kérlelni, hogy ne hívja a rendőrséget, majd ezután elsétált. A sztori végkimenetelét egyelőre nem lehet tudni, de annyi biztos, hogy az Altimán ideiglenes rendszám volt, és nem lenne meglepő, ha biztosítása és jogosítványa se lett volna a sofőrnek. A szomorú tények között viszont az is ott van, hogy bár a Camaro látszólag nem sérült túlságosan, a videó alatti hozzászólásokból kiderül, hogy sajnos a bal A-oszlop is sérült, ami miatt gazdaságilag nem kifizetődő a javítása.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?