Ezek voltak 2020 leglátványosabb közúti szabályszegései

Best of válogatást készített a Pofátlan(TAN)ítás epizódokból a rendőrség

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már több mint egy éve fut a rendőrség Pofátlan(TAN)ítás videósorozata. A tavalyi év legdurvább, legveszélyesebb szabályszegéseiből állítottak most össze egy válogatást.

Ismerős képeket láthatunk a legújabb Pofátlan(TAN)ítás videón, hiszen ezúttal új felvételek helyett a tavalyi év legerősebbjeit vágta össze a rendőrség. Másodjára is letaglózó, hogy egy-egy autós milyen veszélyekbe képes sodorni magát és a többi közlekedőt akár csak néhány másodpercnyi előnyért. Az Egyesült Államokban alighanem futna a felirat a képen, hogy senki se csinálja utánuk. Ha utóbbit túlzásnak is tartanánk, az minden bizonnyal hasznos lenne, ha kiderülne, milyen büntetést kaptak az elkövetők, mire számíthat az, aki hasonló szabálytalanságokra adná a fejét. Akármennyit is, inkább ne próbálkozzon senki, hiszen mint az látható, a lebukás veszélye rendőrt nem látva is megvan, ugyanis egyre több az álcázott, akár kamerás járőrautó. Még nagyobb baj, hogy ezek a kihágások szerencsétlenebb esetben emberi életek kioltásában is végződhetnek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?