Ezért fogod nagyon várni a 2023-as MX-5-öt!

Új színekkel és új egyedi szériával csábít a Mazda MX-5

Valójában már nem is kell sokat várni, csupán a szállítási időt kell kibekkelni, hiszen már rendelhetők az új Mazda MX-5-ösök

Új karosszéria-, vászontető- és belső színválasztékkal, illetve új felszereltségi szintekkel gazdagodott a Mazda MX-5 kínálata. Egy új külső szín, a "Zircon Sand" (bézs) váltja a "Polymetal Grey" szürkét, a roadster vászonteteje pedig már barna színben is elérhető, a korábbi piros helyett. A vásárlók új, háromszintű felszereltségi struktúra szerint választhatnak: a Prime-Line a belépő, az Exclusive-Line a közép, a Homura pedig a csúcs változat. Az Exclusive-Line és a Homura modellek opcionálisan felszerelhetők még több vezetőtámogató rendszerrel, amelyek növelik a biztonságot és a kényelmet.
Hirdetés
A Homura változatot szánták a legsportosabbnak, a Recaro ülésekkel és a fekete visszapillantó tükör burkolatokkal. A kétliteres, 184 lóerős motorral felszerelt Homura változatok emellett Brembo fékrendszerrel, Bilstein lengéscsillapítókkal, toronymerevítővel és kovácsolt BBS könnyűfém keréktárcsákkal is többet adnak. De a kisebb, 1,5 literes, 132 lóerős motorral felszerelt változatokhoz is járnak a RAYS könnyűfém felnik. A két új egyedi széria pedig a Kazari és a Kizuna, amelyek a speciális színkombinációikról ismerhetők fel. A Kazari Terracotta Nappa bőrkárpittal, barna vászontetővel és fekete keménytetővel rendelkezik, míg a Kizuna a fehér Nappa bőrkárpitot kék vászontetővel és fekete keménytetővel kombinálja. Mindkét modell alapfelszereltségének része a Driver Assistance csomag. A Skyactiv-G 1.5, 132 lóerős motor mostantól a teljes MX-5 modellkínálatban elérhető. A Skyactiv-G 2.0 RF Special Edition modellek pedig automata váltóval is rendelhetők.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?