Ezt az autót nyerheti meg, aki jegyet vesz az idei AMTS-re

Fizetett hirdetés

Augusztus végén ismét AMTS, ismét nyereményautóval, mutatjuk milyennel!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már megépült, szokás szerint élőben követhető módon az idei AMTS nyereményautója.

Bár tavaly a márciusra hozzánk is elért koronavírus miatt az AMTS elmaradt, a nyereményautó építése és annak sorsolása is megvolt, mindazok indulhattak a már az év elején, a WestEndben megépített Porsche nyereményautóra, akik megtartották nyereményjegyüket az idei évre áthozott show-ra. AMTS azonban úgy néz ki, nincs élő autóépítés és nyereményautó nélkül, ezért - ahogyan arról már beszámoltunk - a szervezők júniusban a Lurdy Házban egy mini autókiállítást és AMTS bemutatótermet nyitottak, ahol nem mellesleg élőben követhető módon építették meg az idei AMTS nyereményautóját, egy Mini Cooper Coupét. Ezért az autóért azok indulhatnak majd, akik teljes árú (felnőtt, családi vagy VIP) jegyükkel regisztráltnak majd az idén a Hungexpo falai közé augusztus végén visszatérő AMTS-en, ami augusztus 27-29. között reggel 9-től lesz látogatható. Maga a regisztráció egy online felületen lesz, a sorsolás viszont az AMTS záróakkordjaként a helyszínen, élőben, közjegyző jelenlétében. Ahogyan azt az AMTS csapatától az elmúlt 15 évben megszokhattuk, a nyereményautó mellett megszámlálhatatlan különlegességet és élményt ígér hazánk és a térség legsokszínűbb autós rendezvénye. Az augusztus 27-én elrajtoló show felhozatalában az autózás minden szegmensét lefedő kiállítások, színes motorsport események, valamint kortól és nemtől független családi programok is szerepelnek. Egy belépő áráért négy pavilon, valamint hatalmas szabadtéri terület kínálatában, a három nap alatt ezernél is több járműkülönlegességet, 10 tematikus rendezvényt, Off-Road Show-t és Drift versenyt láthatnak az odalátogatók, továbbá a Miss AMTS Szépségversenyt.
Hirdetés
Miként a korábbi években kisorsolt Volkswagen Eos, Scirocco, BMW Z4, Audi TT, Ford Mustang modellek, valamint tavaly a Porsche Boxster S, úgy az idén sorsolandó Mini Cooper Coupe is jelentősen megújult, átalakult - hazánk legjobb tuningmesterei által. A lényeg minden esetben a magas minőségű, legális módosításokban van, a dolog pikantériáját pedig az élő autóépítés adja, ami nemcsak hazai viszonylatban, hanem világszinten is kuriózumnak számít. Az, hogy a nyereményautó nem az AMTS-en készült, hanem már előre, nem újdonság, hiszen a tökéletes végeredmény és a "papírozás" érdekében az elmúlt években is előre készültek el az autók, de kivétel nélkül élőben követhető módon. A Cooper Coupe természetesen megkapta a szokásos átalakításokat, ültetést, egyedi felniszettet és új abroncsokat, új egyedi bőr belsőt, fóliázást és hifiszettet - hogy miből milyet, az itt látható, aki pedig meg szeretné venni, az még 5 napig kedvezménnyel (utána kedvezmény nélkül) tud jegyet vásárolni az idei AMTS-re, ami augusztus 27-29. között lesz a Hungexpo területén.
Hirdetés

További információk: www.amts.hu / www.facebook.com/amtsofficial
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?