Ezt ne tedd, ha rád szakad az ég

Tornádót, majd semmit sem látott, szüleiért kiáltott, sikítozva kamerázgatott

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az amerikai hölgy útját vihar keresztezte, mire ő parádés magánszámot adott elő mobiljával filmezgetve.

Július 1-jén reggeltájt egyszer csak randa lett az idő New Jersey környékén. Ashley Castore pedig sokadmagával jól beleautózott a bika szemébe - hogy aztán tényleg tornádó volt-e vagy "csak" egy kiadós kis felhőszakadás, voltaképp mellékes is a sztori szempontjából. Mert mit művelt Ashley, amint meglátta, hogy semmit sem lát? Fogta az ő mobiltelefonját, s nekiállt lefilmezni az armageddont, s hogy milyen borzasztóak is a látási viszonyok. Még jó, hogy nem lett belőle baleset - valószínűleg akkor meg sem osztotta volna ezt a tanvideót mondjuk Ezt ne tedd, ha rád szakad az ég címmel.
Hirdetés
Sebaj, a vezetett Hyundai automata váltós, a jobb kéz mi másra való, mint telefonálására-kamerázásra, közben meg szuper műsort is lehet prezentálni megszámlálhatatlan oh my god-dal és olyan klasszikusokkal, hogy anyut akarom, aput akarom, fogalmam sincs, mit csináljak, ez most komoly?, meg fogok halni, stb. Na mindegy, köszönjük, s fogjuk fel úgy, hogy profi sofőrünk halált megvető bátorsággal hatolt át az istentelen nagy katasztrófán, de úgy, hogy még egy Oscar-díjas alakításra is jutott ideje.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?