Ezt nem hiszed el: intimzuhany az autómosóban

Mi egyébre jó a nagynyomású tisztító autómosáson kívül?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az ilyen videók láttán sajnos azt kell mondanunk, az emberiség megérett a kihalásra. Nem mindennapi képsorok egy biztonsági kamerából, csak erős idegzetűeknek!

Az alább látható videóhoz nem nagyon fűznénk kommentárt, úgyis megteszi majd mindenki magának. Odáig rendben van, hogy, ha koszos a Jeep, lemossuk. De amúgy mi folyik itt, elmentek otthonról, mert felújítják a fürdőszobát??? Nagyon nagy bajok vannak.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.30. at 10:59
  Permalink

  Szerintem csak simán befosott a nő a fickó azért nyomatta a ruháját utána. Egyébként nem gondolnám hogy négerek. Nem egyszerű a felvétel az biztos.

 • 2017.10.30. at 10:59
  Permalink

  Nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek, úgyhogy sírva röhögök. Az autó tipusából, valamint a hölgy testalkatából, ill. intelligencia hányadosából arra tudok tippelni hogy: Ámerika. Szóval az emberiség nem érett meg a kihalásra, csak van pár retardált aki jogosítványt kap-bár egyértlmű a gyengeelméjűsége, így gépjárművezetésre alkalmatlan, de ha a helyet jól tippeltem meg nos, a lehetőségek országában ugye bármit lehet.
  Nem baj, a videó agyrohasztónak mindenképp jó volt, szeretek néha felüdülni az ilyen igénytelen idiótákon. Azért ha megkérhetem a kedves szerkesztőket, jegközelebb más időpontot válsszanak az ilyen jellegű tartalmak posztolására, mert kb reggelig fogok röhögni, így az alvás nálam már kilőve.

 • 2017.10.30. at 10:59
  Permalink

  én éltem köztük (fekete negyedben) és természetesen nem lepődök meg…sokan nem hinnétek el,mire képesek,nekik mi a természetes,vagy épp elfogadott 🙁 de ugye egyenlőek vagyunk…

Vélemény, hozzászólás?