Ezt se csináld meg otthon! Wakeboardozás Ferrarival

Videó: wakeboard a Ferrari F50 után kötve

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Polgárpukkasztásból ismét jelest kap a Tax the Rich csapata. Most egy Ferrari F50 húzta wakeboardos mutatta meg, csórók vagyunk.


Vannak azok a videók, amelyekben mindenféle autók húznak síelőt, snowboardost, vagy wakeboardost. Azok elég öncélúak, veszélyesek, és nem is viccesek. Na de ez, ez más. Ez is öncélú, ez sem veszélytelen, de legalább az egyik legegzotikusabb Ferrarit láthatjuk benne. Az F50-es arról híres, hogy vele ünnepelte50 éves fennállását a gyár . Forma-1-es technikát hord, került bele alumínium, magnézium, titán és szénszálas erősítésű műanyag is. Motorja 4,7 literes V12-es, 65 fokos hengerszöggel. A teljesítménye ma már nem is annyira meghökkentő: 520 lóerő és 470 Nm nyomaték lapul benne, de 1996-ban ezek a számok még egy ilyen célgépben is durván vadítóak voltak.
Hirdetés


Összesen 349 példány készült belőle. Ára újkorában sem volt mindennapi, de mára egyre csak megy felfelé, egy ilyen szép példány nem biztos, hogy kijönne 150 millió forintból. Ez persze a Tax the Rich csapatának nem gond. Tudják, ők azok, akik Rolls-Royce-ot gyaláztak a gyepen, de szerepelt náluk égő kerekű Jaguar XJ220, Bugatti és volt, hogy rögtön két Ferrari F50-est eresztettek össze. Ezeket itt lehet megnézni, a gazdagok meg adózzanak!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?