Fájdalmasan sokat érhet ez a tökéletes Toyota Supra

Sorra kerülnek elő a féltett Suprák, ismét egy gyönyörűt árulnak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az új Toyota Supra érkezése alaposan felpörgette a használt Suprák piacát. Sorra kerülnek elő a féltett, sokáig tárolt, vagy csak szimplán jól tartott negyedik generációs modellek, egy újabbat mutatunk, ami szintén rengeteget érhet.

Most, hogy mindenki újra a Toyota Supráról beszél, nem csak az új iránti kereslet lett hatalmas, de a negyedik generációs modell kínálata is nagyra nőtt. A legendás japán sportkupé féltve megőrzött, vagy csak hibátlan állapotban fenntartott példányai sorra kerülnek elő és kelnek el 100 000 dolláros árcédulákkal. Most mutatunk egy újabbat, ami talán a legutóbbi feketénél is gyönyörűbb. Ezt a '97-es példányt Deep Jewel Green Pearl árnyalatú fényezéssel rendelte meg jelenlegi gazdája, aki hozzá világos barna bőrkárpitot is kért, így az összkép rendkívül harmonikus, a polírozott alufelnik pedig visznek némi exkluzivitást is a külső megjelenésbe.
Hirdetés
Nem egy féltve őrzött darabról, csupán egy hihetetlenül szép állapotban fenntartott és használt autóról van szó. A 100 000 kilométeren már túlfordult az órája, ám ez az állapotán meg sem látszik. Korábban volt egy kisebb koccanása, pár első elemet kellett cserélni, de tökéletesen össze hozták a fényezését. Ezen túl egyetlen apró lukat említenek a vezető szőnyegén, minden más tekintetben makulátlan. 3,0 literes sorhatos motorja duplaturbós, gyárilag 320 lóerőt teljesített, ebben az esetben épp kézi váltón keresztül. Az autó hirdetése pár nappal ezelőtt került fel a világhálóra 30 000 dolláros árral, ma 60 000 dollár a legmagasabb licit. Nem csodálkoznánk, ha pár napon belül elérné a 100 000 dollárt is, megvan az eredeti szélvédő matricája, az összes eredeti dokumentum, vezetett szervizkönyv és mivel első tulajdonosa adja most tovább, teljes előélete ismert.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?