Falat kellett bontani, hogy hozzájusson az elzárt Hondához

Nem épp találták, sokkal inkább gondosan eltárolták ezt az Integra Type R-t

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A pajtalelet most talán nem is a legjobb kifejezés ezzel a Hondával kapcsolatban. Mivel nem pihent túl sokat, így ez csak egy gondos tárolás, ám maga az elzártság az, ami igazán érdekes, ugyanis befalazták.

A barnfind kifejezést akkor használjuk, ha valaki a nagyapa eldugott kincsét, esetleg egy igen hosszú időre eltárolt, majd ottfelejtett autóját találja meg egy omladozó garázsban, pajtában. Szabad fordításban is a pajtaleletet szoktuk használni, ám ebben a helyzetben most egy csöppet másról van szó. Ezt az Integra Type R-t ugyanis saját gazdája húzta elő több mint tíz év után abból a helyiségből, ahová eltette az utókornak. A módszer viszont egészen érdekes, ugyanis, mint látható, felépített egy kis zárt szobát egy nagyobb, pajtaszerű épületben, melybe nemhogy bezárta, de alaposan le is csavarozta a bejáratot farost lemezekkel.
Hirdetés
Úgy tűnik, sikerült úgy leszigetelni a kis garázst, hogy pormentes legyen, gondosan bevezette a villanyt is, hogy később ne a sötétben tapogatózzanak. Az Integra méretre szabott, vörös ponyvát is kapott, emelőkre is tették, hogy a futóművet kíméljék. Az autó állapota egészen szép, a kanadai zord időjárást rozsdamentesen úszta meg korábban, pedig használták, 82 ezer mérföldet, vagyis úgy 132 ezer kilométert futott, ezen a téren mondjuk nem túl különleges. Viszont teljesen gyári, és ami a legnagyobb értéke, hogy piros üléseket kapott gyárilag, ezekért egyébként külön is megvennék a tulajtól 7500 dollárért, de még véletlenül sem bontaná az autót. Az értéke úgy 40 000 dollár körül lehet, tavaly egy 1200 mérföldet futott hasonló autót adtak el 63 800 dollárért, ez annyit biztosan nem ér, de így is rengeteget hozhat az, hogy több mint 10 évre félretették.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?