Falat tört át a szemeteskocsi

Harmadik emeletről ugrott a szemeteskocsi

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem tudni, mi okozhatta a balesetet New York-ban, de csupán hajszálon múlt annak a szemeteskocsi-vezetőnek az élete, aki a harmadik emeletről a falon keresztül próbált távozni.


Sokszor hallani olyan balesetekről, amikor a teherautók, kamionok fáradt vezetői elbóbiskolnak egy pillanatra, és máris megvan a baj: a hatalmas járművek letérnek az útról, és alkalmasint egy lakóépületbe rohannak, súlyosan károsítva, netán teljesen megsemmisítve azt.
Az Egyesült Államokban, egészen pontosan New Yorkban most fordított helyzet állt elő, ugyanis egy szemeteskocsi nem befelé rombolt, hanem kifelé távozott a falon keresztül, ráadásul a hajmeresztő mutatványra az épület harmadik emeletén került sor. Pontosan nem tudni, a gépkocsivezető hibázott-e, netán rosszullét miatt veszítette el az uralmát a járműve felett, amely csak a szerencsének köszönhetően nem zuhant a mélybe. A férfit tűzoltók mentették ki a levegőben hintázó kabinból, a mentők pedig azonnal kórházba vitték, ahol megállapították, sérülései nem életveszélyesek, állapota stabil.
A szemeteskocsi hosszan tartó műszaki mentése ezután következett, a lezuhanás elkerüléséért első körben daruval biztosították a nehéz járművet, majd egy vontató centiről centire, lassan visszahúzta a narancssárga gépet az épületbe - innentől pedig már csak a romeltakarítás és a helyreállítás maradt hátra, utóbbiak már rutinfeladatnak tekinthetők...
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?