Fánkok a plázában, kicsit máshogy

Átértelmezte a plázás fánk fogalmát egy orosz ferraris

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megunhatatlan videókkal látják el a világot az orosz autósok, ez viszont most nem a szokásos dashcam. Egy plázában randalírozó Ferrariról szól, kicsit összefirkálta a járólapot.

Nem is túl rég láthattunk hasonló videót, ám ott egy részeg orosz sofőr döntött úgy, hogy Samarájával behajt a közeli bevásárlóközpontba. Szerencsére senki nem sérült meg, ám a plázát jelentősen leamortizálta, kezdve a bejárati ajtóval. Ebben az újabb videóban egy Ferrari Californiát hajtó sofőr a főhős, mivel az előzményeket nem látjuk, kénytelenek vagyunk hinni a híreknek. Miszerint röviddel zárás előtt hajtott be a plázába, ahol a videón jól láthatóan megtáncoltatta a tűzpiros sportkocsit.
Hirdetés
A hírek és a sofőr szerint - akit nem tudni, hogy letartóztattak-e a hatóságok – teljesen spontán műveletről van szó. Ebben azért kételkedünk, ugyanis egyrészt a pláza jól láthatóan üres, másrészt a biztonsági szolgálat emberei is inkább csak táncolnak az autó körül, meg persze ott vannak a közel tökéletes felvételek is. A történet pikantériája, hogy aki a kormány mögött ül, az Alexander Donskoi, egy korábbi polgármester. Valójában ez egy reklámfogás lehet, ugyanis a kocsi oldalára matricázott Synergy Insight Forum egy április 24-25-én megrendezésre kerülő üzleti tréningsorozat lesz Moszkvában. Hatásos, meg kell hagyni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?