Fárad az ex-Top Gear trió?

Pót műsorvezetőt keresnek Jeremy Clarkson helyére?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nagyot szólt a korábbi Top Gear műsorvezetőinek új műsora, a Grand Tour. Gőzerővel tolják tovább, mindig van ötletük és tartalékuk, de vajon meddig bírják még?


Megjelent egy hirdetés az Amazon álláshirdetései között, miszerint pót műsorvezetőt keresnek egyik saját készítésű műsorukhoz. Ez néhány nappal az után történt, hogy Jeremy Clarkson kórházba került rosszullét miatt, ahol pneumóniát állapítottak meg, amibe akár bele is hallhatott volna. A hármas legmagasabb tagja éppen családjával nyaralt Mallorkán, mikor rosszul lett, posztolt is néhány fotót a kórházból, amik kommentjében is azon poénkodott, hogy már csak egy valaki maradt talpon a műsorból, méghozzá James May.
Hirdetés

Richard Hammond ugyanis szintén lábadozik a néhány hete történt szörnyű balesete miatt, amit a Grand Tour forgatásán szenvedett el egy 1000 lóerős elektromos hajtású horvát Rimac sportkocsi volánja mögött. Lábát törte, de ennél súlyosabb szerencsére nem történt. Hammond elnézett egy kanyart és több méteren mélységben állt meg a sportkocsival, fejtetőn. James May egyelőre jól van, bár ő is szerepelt már törött karral az új műsorban. A három híres műsorvezető a világ legnézettebb autós műsorát csinálja, ám Clarkson is már 57 éves és az a tempó, valamint fizikai igénybevétel, amivel dolgoznak, már erősen megviselheti őket. Mi még egy darabig nem szeretnénk elköszönni tőlük, de vajon meddig bírják még erővel?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?