Faros a városban!

A Malév klasszikus autóbuszai vonulnak ma fel Budapesten. Ne hagyja ki!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha ma Budapesten jár, olyat láthat, amitől garantáltan jó kedve lesz az év utolsó előtti napján. A Malév Aeropark veterán autóbuszai, köztük a híres Ikarus 55-ös, a Faros is látható.


Különleges programot szervezett a Maleév Aeropark az év utolsó napjára. Néhány veterán autóbusszal járják körbe a fővárost, hogy mindenki megcsodálhassa őket. A főszereplő a híres Ikarus 55-ös, vagy ahogy jobban ismerik, a Faros Ikarus. Őt a Malév Air Tours luxus Ikarus 250-ese és egy csuklós 280-as kíséri.
Hirdetés
Reggel 8:45-kor kezdtek a Hősök terén, 9:45-kor indult a túra az Erzsébet híd felé, majd a Döbrentei téren pihennek meg. Utána visszafelé szintén az Erzsébet hídon keresztül indulnak a reptérre, majd délután 16 órára visszatérnek a Hősök terére, hogy az esti fényekben is megcsodálhassák az érdeklődők. Ha még nem látott Farost, akkor azért, ha már igen, akkor pedig azért érdemes keresni a konvojt! Csodás látvány, ahogyan az egykori fényüket visszanyert buszok szelik a főváros útjait.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?