Fejlövés jár a kötekedő autósnak? – Itt a friss podcast!

Hogy kezeljük, ha belénk köt egy másik autós? Van, aki pisztolyt ránt, de létezik jobb megoldás!

Megvannak a saját sztorijaink agresszív autósokról, letolásról, eltiprásról, kiszállva emberkedésről; de van ám durvább is. Minden helyzetben fontos, hogy higgadtak maradjunk. Erről beszélgetünk a legfrissebb podcastban.

Hirdetés
Tesztautók helyett most elsősorban egy újabb témát hoztunk nektek. A napokban történt Amerikában, hogy egy autós kiszállt megfenyegetni két biciklist egy késsel, mire az egyik fejbe lőtte egyetlen mozdulattal. Az agresszió lépten-nyomon ránk köszön az utcán, de hogyan kezeljük az őrjöngő sofőröket? Álljunk bele az összeszólalkozásba, ne álljunk bele? Engedjük el, akin látjuk, hogy veszélyesen közlekedik, vagy tartsuk inkább vissza, hátha abból tanul? Segítsünk másoknak, ha látjuk, hogy bajba kerül, megtámadja egy fejét vesztett autós? Mindannyiunknak megvan a maga sztorija, és a lényeg a hideg vér. Jobb már megelőzni ezeket a konfliktusokat és nem belemenni a kakaskodásba, mert olyan vége lehet, mint a floridai autósnak. Persze van olyan, hogy elkerülhetetlen, mert ok nélkül is kialakul, saját szemünkkel is láttunk ilyen példát, a hazai utakon is.
Hirdetés
Hoztunk más témát is, miután mindhárman szeretjük a filmeket is. András is kiakasztotta háta mögé azt a Bullitt plakátot, amit még a nizzai menetpróbáról hoztam életem legmenőbb fotójával együtt. Mögöttem mindig láthattátok eddig is a DeLorean plakátot, pontosabban a Vissza a jövőbe tematikájú dekorációmat, ami nem véletlen, nálam ez az örök favorit. Az első rész pedig 1985. július 3-án jelent meg, azaz éppen ma 35 éve. Ünneplésként nem csak egy szösszenetnyi megemlékezéssel készültem, hanem egy hosszabb olvasmánnyal is (ami holnap fog megjelenni). Érdekességeket, kulisszatitkokat, bakikat szedtem össze számotokra, amikkel ha eddig nem is volt annyira közel, most remélem mindenképp közelebb kerül hozzátok is ez a fantasztikus alkotás. Öveket becsatolni! Jó hallgatást!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?