Félelmetes képeken az ócsai Porsche-Dacia baleset

Rengeteg a kérdőjel az ócsai balesetben, egy Porsche ütközött egy Daciával az éjszaka

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A baleset pontos körülményeit még nem hozták nyilvánosságra, de többen megsérültek, és az anyagi kár is jelentős. Annyi biztos, hogy egy Porsche ütközött egy Daciával, előbbi az árokban landolt, utóbbit pedig az oldalára borulva fogta meg egy kerítés.

Bár a budapestkornyeke.hu rosszul végződött éjjeli száguldozásról ír egy 50 milliós Porschéval, ezt hivatalosan nem erősítette meg senki, a baleset körülményeit valószínűleg még vizsgálják a hatóságok. Az említett ár viszont szinte biztosan tévedés, jól látszik ugyanis, hogy egy 2010 és 2013 közt gyártott, első generációs, még facelift előtti Porsche Panamera hajtott bele egy 2017 és 2020 közt gyártott Dacia Sandero bal oldalába, ami ennek következtében a jobb oldalára borulva egy családi ház kerítésének csapódott.
Hirdetés
A 2022. február 6-án éjszaka történt balesetben többen is súlyosan megsérültek, halálos áldozatról szerencsére nem tudni. Érdekessége a szituációnak, hogy az érintett útszakaszon nincs sem kereszteződés, sem pedig éles kanyar, ami indokolná, hogy a két autó a sérüléseknek és a baleset utáni állapotoknak megfelelően ütközzön össze.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?