Felfrissült a hazai eladásokat vezető Suzuki Vitara

Enyhén módosítottak a Vitara vonalain és új motorokat is kapott

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Számos módosítást végrehajtottak Magyarország kedvenc autóján, a Suzuki Vitarán, amelynek felfrissített változata szeptemberben érkezik a márkakereskedésekbe.


A Vitara külseje a ráncfelvarrások során megszokott pontokon változott. Új hűtőrácsot rajzoltak a tervezők és az első lökhárító alját is átszabták egy kicsit, míg hátul a lámpák módosultak enyhén, a bura alá pedig az izzók helyére beköltöztek a LED-egységek. Emellett két új szín jelent meg a palettán, valamint új mintázatú könnyűfém keréktárcsák is rendelhetők a szabadidő-autóhoz.
Hirdetés

Az utastérben a műszerfal felső, puhább műanyagból készülő része az egyik újdonság, illetve az új kialakítású, színes központi információs kijelző a másik friss részlet. A motorpalettán is új erőforrások jelentek meg. Az egyliteres és az 1,4 literes turbófeltöltéses motorok az 1,6 literes szívó benzinmotort nyugdíjazzák. Az 1,0 literes egység 111 lóerővel, míg az 1,4-es 140 lóerővel szolgálja vezetőjét, aki akár összkerékhajtással is megrendelheti a Vitarát. Természetesen a biztonság terén sem akar lemaradni a Suzuki, ezért az autóhoz elérhető fékasszisztens, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer és sávváltás segéd, táblafelismerő, holttérfigyelő és hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?