Felfüggesztették a 24 órás sebességmérő razziát

A rossz időjárás miatt későbbi időpontra tolták a Speedmarathont

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az országban több helyen havazik, így a rendőrség felfüggesztette a Speedmarathont. Az útviszonyok miatt mindenki vigyázzon, nulla fok körüli hőmérséklet is elfordulhat.


Mai napra hirdette meg a rendőrség az országos sebességmérő razziát. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata által kezdeményezett Speedmarathon összes mérőpontját és annak idejét is elárulták, a razziát azonban felfüggesztették. Ahogy a legtöbben szembesülhettünk vele, a mai napon az ország több pontján jelenleg is havazik, az utak csúszósak, és akár fagypont közeli hőmérséklet is elfordulhat.
Hirdetés
A Speedmarathon felfüggesztése tehát senkit ne késztessen gyorshajtásra, a körülményeknek megfelelően vezessen. Mivel sokan már átcserélték a nyári gumikat, arra is számítsanak, hogy bár esőben sokszor jobb tapadást biztosít, mint a téligumi, hidegben ez már nem mondható el. A Speedmarathont egy későbbi napon meg fogják tartani, ahogy a mai mérőpontokat, úgy azokat is előre ki fogják hirdetni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?