Felismered, hogy melyik motorhang melyik autóé?

Fel a fülhallgatóval! Motorhang felismerő verseny a Fordtól

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Idén harmadszorra nyerte el egyliteres EcoBoost motorjával az Év Motorja díjat a Ford. Motorhang felismerő versennyel ünnepelteti magát.

Vrumm-vruumm, vrööm-vrööm - tudod melyik motorhang melyik autóhoz tartozik? Mit gondolsz, meg tudod különböztetni az 1,8 literes Kent BDA hangját a 3,0 literes Essex V6 dübörgésétől, netán a Cosworth motor vagy a Ford T-Modell hangjától? Ha igen, itt az ideje, hogy tégy egy próbát a Ford motorkvízben[/url]!
Hirdetés
Az Év Motorja díj cím három egymást követő évben történő megszerzésével történelmet író Ford kiválasztott 11 különböző motorhangot – neked már csak össze kell párosítanod őket a megfelelő autóval. Egyszerűen csak húzd át valamelyik képet az audioklip mellé, és máris kiderül, tényleg te vagy-e a Kék Ovál avatott szakértője. Ja, hogy a munkahelyeden ülsz? Akkor mindenképpen használj fejhallgatót!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 05:28
    Permalink

    Aztán a sor4-et és a sor4-et hogy kéne megkülönböztetni? Nyilván a V8-V6 különbségét hallani, de ember legyen a talpán, aki az escortokat és a fiestát megkülönbözteti…

Vélemény, hozzászólás?