Félmillió dollárnyi kokain a használt kisbuszban

Csempészáru a bérautóban: rogyásig volt kokainnal a Chrysler

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Fékproblémákkal került a Chrysler Voyager szerelőhöz, aki azt is megnézte, miért nem lehet lehúzni az ablakot.


Charles Preston a kaliforniai Santa Clarában él, orvos, és nem élhet túl nagy lábon, mert egy használt, 2008-as Chrylser Town & Country-t vásárolt tizennégyezer dollárért a Thrifty autókölcsönzőtől, de ekkor még nem tudta, hogy élete üzletét kötötte meg.
Már több mint egy éve használta boldogan kisbuszát arra, hogy hajléktalanoknak fuvarozzon vele élelmet, amikor úgy érezte valami nem stimmel a fékekkel, így elvitte a helyi szerelőhöz az autót.
A szaki nem volt rest, és felajánlotta, hogy egy füst alatt azt is megnézi, miért nem lehet lehúzni az ablakokat (Charles-t eddig ez nem nagyon izgatta, csak a légkondit használta), és ekkor jött a meglepetés. Az ajtópanelekben, szépen gondosan celofánba csomagolva mintegy félmillió dollárnyi kokain rejtőzött...
Preston becsületes állampolgárként természetesen azonnal értesítette a rendőrséget a rejtett tartalékokról, akik becsületes rendőrként azonnal lefoglalták az elfeledett szállítmányt. Preston az eljárást követően visszavitte az autót a Thrifty-hez lecserélni, de a bent lévő alkalmazott csak az autó Kelley Blue Book (tengerentúli Eurotax-katalógus) szerinti értékát, tízezer dollárt ajánlott az orvosnak.
Hirdetés
Természetesen miután Preston előadta a történetet, a menedzserek is előkerültek, így szerencsés és becsületes doktorunk egy új, illegális anyagoktól mentes kisbusszal távozott a kereskedésből.
Az a pillanatnyi kokain-árfolyam szerint 118 millió forint értékű fehér cucc pedig biztosan azóta is nagyon hiányzik valakinek...
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?