Felpaprikázzák az elektromos Audit?

A Nürburgringen köröz egy álcázott, láthatóan sportosabb Audi e-tron

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az e-tron bemutatkozása csak a kezdet volt, az elektromos SUV-val nem állnak meg ott, ahol megismertük. Érkeznek további variánsok, egy legalábbis biztosan, méghozzá egy sportosabb kivitel.

Teljesen hangtalanul, csak a gumik surrogásával tesztel az Audi a Nordschleifén, e-tron tesztautókat fotóztak a pálya széléről. A két lekapott autó részben álcázott, hiszen az alapmodellt már ismerjük, a cikk-cakkos fólián viszont átsejlik a turpisság, sportmodellekről van szó. Az Audi egyelőre nem beszél RS-ről, ugyanakkor pár interjúban már megemlítették az e-tron S érkezését, vagyis nagy valószínűséggel már ezt tesztelik a híres versenypályán.
Hirdetés
Egyelőre keveset lehet tudni a sportosra vett elektromos SUV modellről, annyi azért biztos, hogy a hajtáskombinációhoz nem nyúlnak. Sokkal valószínűbb, hogy az álcázott részek valódi légbeömlőket takarnak, vagyis komolyabb hűtést kaphatnak a fékek. Ezáltal egy picikét följebb csavarhatják a teljesítményt, ami így 400 fölötti lóerőt jelenthet. Annyira talán biztosan számíthatunk, hogy a futóműve keményebb lesz, fékjei harapósabbak, és vélhetően a gázreakción is javítanak. Az új sportmodell a pletykák szerint már 2020-ban megérkezhet az e-tron kínálatába.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?