Feltámad a Mitsubishi Galant?

Virtuális álmodozás a Mitsubishi Galant feltámadásáról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Most nem a méltán népszerű X-Tomi rajzasztaláról került elő, ám így is látványosak a Mitsubishi Galant renderelt képei.


Ha jósolnom kellene, akkor azt mondanám, hogy egyszer még eljöhet az idő, amikor az egekbe szökő üzemanyagárak hatására, vagy épp azért, mert a millennium szülöttei rájönnek, hogy egy-két ember közlekedéséhez fölösleges egy SUV, újra fénykorukat élhetik a középkategóriás szedánok. És akkor azok a nevek is visszatérhetnek, amelyeket már a kukába dobtak a gyártók. Például a Mitsubishi Galant.
Hirdetés

Talán hasonló gondolatok cikáztak Enoch Gabriel Gonzales fejében, amikor nekilátott virtuálisan megrajzolni a Mitsubishi Galant reinkarnációját. A végeredmény hatásos lett. Agresszív frontrész, kupészerű tető és szép hosszú csomagtér-fedél. Ahogy annak idején gyerekként mindenki elképzelte és megrajzolta az autókat. A rajzoló nagyszerűen illesztette bele a formatervbe az Eclipse Cross modellen is látott krómdíszt az első lökhárítóba és erre tökéltessen rímelnek hátul a szintén krómtól csillogó kipufogóvégek.

Az elképzelés azt is megmutatja, hogy még mindig jóval elegánsabbak és akár sportosabbak tudnak lenni a szedánok, mint a mindenféle crossoverek és szabadidő-autók. Remélhetőleg tényleg újra felvirágozhat a kategória, mielőtt a hobbiterepjárók ugyanarra a sorsra juttatják, mint az emberek a dodó madarat (raphus cucullatus), az erszényesfarkast és még sok más fajt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?