Feltámadt a klasszikus Bugatti

Bella Figura Type 57S: Bugatti utánérzés Amerikából

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Három év alatt fejlesztették ki a legendás Bugattit idéző autót.

Az eredeti bejelentéstől kezdve három évbe telt, de végre megrendelhető az amerikai Delahaye újdonsága, a legendás Bugatti Type 57S által inspirált modern retroautó.
A new jersey állambeli Long Valley-ben található vállalkozás kicsit megnyújtotta és kiszélesítette a Bugatti vonalait, a felhasznált anyagok, valamint az extrafelszerelések biztosítják, hogy az autó több legyen egyszerű replikánál. A karosszériát alumíniumból és karbonszálas műanyagból készítették, és számtalan formában megvásárolható. Kapható jobb- és balkormányos kivitelben, teljesen menetkész állapotban, megvehető motor és váltó nélkül, házilag összeszerelhető kitként, vagy karosszériára, futóműre és kerekekre csupaszítva. Az árakról csak egyéni megkeresés alapján nyilatkoznak, de a különleges forma és a modern felszereltség – légkondicionáló, szervokormány és fék, elektromos ablakok, valamint az, hogy sokféle motor, illetve váltó közül lehet válogatni – együttesen garantálják, hogy ne legyen túl olcsó az autós történelem egyik legnagyobb ikonját feltámasztó Delahaye Bella Figura Type 57S.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?