Felvarrják a Skoda Octavia ráncait

Jövőre megújul a Skoda Octavia

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már több mint három éve fut a Skoda Octavia aktuális, harmadik generációja. Jövőre állítólag befut a frissítése.


Már több mint három éve kapható a harmadik generációs Skoda Octavia, a hazai piacon tudhat is maga mögött három olyan esztendőt, amikor a piac legnépszerűbbje volt. Idén viszont úgy tűnik, letaszítja a trónról a Suzuki Vitara. Vélhetően nem a magyar piacon való szereplése miatt, de úgy hírlik, jövőre is kicsikét felújítja legnépszerűbb (idén 20 esztendős) sorozatát a Skoda. Mélyreható változásokra persze nem kell számítani.
Hirdetés

Egyes spekulációk szerint a Vision S-hez hasonlóan osztott fényszórót, a Superbéhez hasonló hátsó lámpát kap majd a ráncfelvarrott Octavia. Meg persze néhány elektronikai újdonságot, új infotainment rendszert, talán a Superbnél már bevetett láblendítéses csomagtérnyitást. Motorpalettájára felkerülhet a Golfban már megjelent 1,0 literes, háromhengeres turbómotor, ami ráadásul az eddigi 1.2 TSI-t válthatja. Mindez egyelőre csak spekuláció, a gyártó még semmilyen részletet sem árult el a minden bizonnyal érkező frissítésről.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?