Fenekével és belsejével is támad a legújabb Rolls-Royce

Hátulról bontakozik tovább a Rolls-Royce Wraith

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A homályos profilkép után a farrészről és a belsejéről készített fotókkal csinál kedvet újdonságához a Rolls-Royce.


Közeledik a Genfi Autószalon nyitónapja, a Rolls-Royce pedig újabb képekkel csinál kedvet a kiállítás látogatóinak vadonatúj kétajtósához. A képekhez természetesen magyarázatokat is fűznek, hogy mindenki számára világos legyen, milyen utalásokat tartalmaz az újdonság. Az utasteret egy luxusjacht belsejéhez hasonlítják, ami egy teljesítményre orientált autó esetében nem biztos, hogy a legpraktikusabb meghatározás.
Hirdetés

Az autó ajtajáról kiadott képen - idézet a sajtóanyagból - "Phantom-szintű" bőrburkolatot és egy speciális fából készült felületet látunk, míg a műszerfalról készített fotón az ehhez a modellhez épített krómkeretes, az autó dinamizmusára utaló, narancsszínű mutatókkal készített analóg óra tekinthető meg, és az is kiderül, hogy a műszerfal tetejét lakkfekete burkolat borítja.
A Rolls-Royce anyaga egy lópatkó jellegű formát is említ az utastérrel kapcsolatban, ezt a képeken nem igazán látjuk, de még hozzáteszik, hogy ezzel arra a kis dél-franciaországi öbölre utalnak, ahol annak idején Sir Henry Royce és tervezőcsapata a teleket töltötte. A Ghost alapjain nyugvó új kétajtós hamarosan minden részletét megmutatja, és akkor kiderül, hogy milyen további repülős, illetve a cég történelmére utaló részletek rejtőznek benne.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?