Fényjáték a Lánchídon – a legújabb magyarországi gumigyár által

Látványos akcióval köszönti Magyarországot az Apollo Tyres

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ma nyitja meg első Indián kívüli zöldmezős beruházását az Apollo Tyres Budapesttől alig 100 kilométerre, Gyöngyöshalászon. Ennek kapcsán vasárnapig a Lánchíd fényjátékban úszik.


A már hazánkban is jelen lévő, ma nyíló Gyöngyöshalászi gyárában a tervek szerint évente 5,5 millió személyautó- és kisteherjármű-, valamint 675 ezer darab busz- és tehergépjármű-abroncsot állít elő az európai piacra, ezzel több száz embernek biztosítva munkalehetőséget a régióban. A gyárnyitás örömére az Apollo Tyres lilába öltöztette a Lánchidat, amelyen Hello Budapest felirattal üdvözli az arra járókat.
Hirdetés

Az Apollo Tyres mintegy 72 hektáron, 475 millió eurós beruházással épített csúcstechnológiával felszerelt gyárat, ennek megünneplésére lett a márkára jellemző „Apollo-lila” a híd. A fényfestés vasárnapig látható a fővárosiak és a turisták örömére, a kivilágított híd ugyanis vonzza a sétálókat, az átkelőnél sokan fotóznak, szelfiznek. Érdemes is kihasználni a lehetőséget, hiszen mint arról beszámoltunk, hamarosan lezárásra, felújításra kerül a Lánchíd, illetve a Clark Ádám tér és Váralagút.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?