Fergeteges bulival és Ladákkal indul a driftszezon Máriapócson!

Autós és gokartos pályanapot is tartanak, ahol mindenki felgurulhat a Rabócsiringre

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Rengetegen várják már, hogy a járvány csillapodásával újra beinduljon a versenyszezon. A drift rajongóinak már nem kell sokáig várni, az idény első PRO kategóriás drift versenye hamarosan elrajtol.

Több hónapos csúszás és törölt futamok után végre, nyitott kapuk előtt rendezhetnek itthon is driftversenyt, amelynek a máriapócsi Rabócsiring ad otthont. A Drift Games nagy durranása, hogy 2020. július 17. és 19. között nem kizárólag a drift pilóták léphetnek pályára, hanem akár a nézők is kipróbálhatják tudásukat a versenypályán.
Hirdetés
Július 17-én a drift edzéssel indul a program aztán szombaton már sűrűsödnek az események, főszerepben a Ladákkal. Délelőtt egészen kora délutánig Ladaracing.hu Time Attack és Drift Gála edzés lesz a Profi Drift Bajnokság versenyzőinek drift edzése mellett. Az edzések után pedig kezdetét veszi az igazi őrület, hiszen egyik izgalmas program követi majd a másikat: Lada felvonulás, Pro kategória kvalifikációja, Ladaracing.hu Drift Gála, Super Drift Series, végül éjszakai fényben a Pro kategória versenye. A díjátadó után sem érdemes távozni, hiszen a fedett teraszon fergeteges buli veszi kezdetét, ahol a DJ élőben zenél, Rúdtánc Show és élő Topless Show-val fűszerezve.
Hirdetés

Vasárnap pedig megnyílik a pálya mindenki előtt, gokartos és autós pályanapot tartanak melyre várnak mindenkit nagy szeretettel.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?