Ferrari a Kia garanciájával

Hétéves gyári karbantartás a Ferraritól

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy Ferrari karbantartása nem éppen filléres tétel, a gyár most mégis átvállalja három modelljének szervizelését, méghozzá 7 éves korukig.

Mostantól nem egyértelműen a Kiára kell gondolni, ha valahol szóba kerül a hétéves garancia, ám meglepetésre egy hasonló időtartamra szóló karbantartással most nem olyan gyár áll elő, amely a dél-koreaiak közvetlen konkurense. Konkrétan a Ferrari vezet be Európában - és még néhány országban - olyan, exkluzív szolgáltatásnak mondott programot, hogy minden 2011 márciustól eladott autóra 7 éves, kilométer korlátozás nélküli gondozást vállal, azaz többek között motorolajat, fékfolyadékot, és más alkatrészeket cserélnek díjmentesen. Az akciót háromféle Ferrarira terjesztik ki, az ügyfelek California, 458 Italia és új FF vásárlása esetén élvezhetik a szolgáltatást, és bónuszként a Ferrari nem a tulajdonoshoz, hanem ésszerűen az autóhoz köti az időtartamot, így közben gazdát cserélve is biztosított a kocsik szakszerű és színvonalas karbantartása.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 16:39
    Permalink

    A Kia-nál még megértem,hiszen erősen feltörekvő márka,sikere is lett vele.De akinek van több 10 milliója Ferrarit venni,az fizesse csak szépen a szerviz költségeit,hiszen telik rá neki bőven.Így én ezzel nem értek egyet,de engem úgysem érint sajnos.

Vélemény, hozzászólás?