Fiat dobozba csomagolt Jeep

Fiat Qubo-alapú a Jeep CUV

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Titokban zajlik a Jeep kompakt szabadidőjárművének tesztelése, olyannyira, hogy a Fiat Qubo karosszériája rejtőzik az álcázás alatt - nem véletlenül.


Szép sorban születnek a Fiat-Chrysler házasság közös gyermekei, a különféle olasz-amerikai modellek. A Lancia, Fiat, a Chrysler és a Dodge után a Jeep is beáll a sorba, és 2013-as forgalmazással várható az a CUV, azaz Compact Utility Vehicle, amelyet most még javában tesztelnek Svédországban. A képek alapján úgy tűnik, a legendás terepjárómárka a Fiat Qubo típusára építkezik, de Mike Manley, a Jeep elnöke megerősítette, a kocsi tökéletesen illeszkedni fog a Jeep arculatához, tehát borítékolhatóan megkapja a védjegynek számító hűtőrácsot, illetve a kerek fényszórókat. Bizonyos műszaki részletek is kiszivárogtak, így a motorpalettán rajta lesznek az olasz gyártó 1,3 és 1,6 literes dízelmotorjai, valamint az 1,4 literes MultiAir benzines is. Ugyancsak felröppent információ, hogy alaphelyzetben fronthajtással készül majd a típus, de a 4x4 hajtás opcióként elérhető lesz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?