Figyelem! Rejtélyes autót hirdetnek a Használtautó.hu oldalon!

Most légy okos, kisokos!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ez vajon micsoda? - kiáltottunk fel szinte egyszerre a szerkesztőségben, amikor megláttuk ennek az autónak a hirdetését.

Ez aztán gépsárkány a javából! Van benne Aszton, Musztáng, Jaguár, Maseratti, sőt Ferrári is - hogy hű maradjak az eredeti szöveghez -, ami annyit mindenképpen bizonyít, hogy a hirdető nincs híján a fantáziának. Hogy az ő kézügyességét dicséri-e eme átalakítás (hopp, majdnem leírtam, hogy milyen autó…), azt konkrét információ hiányában már nem merem kijelenteni, mindenesetre figyelemreméltó a végeredmény – annak ellenére, hogy nem olyan döbbenetet váltott ki belőlem, amit a szövegben jósolnak. A kocsit a Használtautó.hu oldalon az „Egyéb” rovatban hirdették meg eladásra, valószínűleg azért, hogy valóban egyedinek tűnjön, és nem leszek gonosz, nem lövöm le a poént, hogy miféle szerzetről van szó valójában. Tippeket azonban örömmel fogadok e bejegyzés hozzászólásaként! Ajándék nincs, a jutalom a dicsőség. Akit teljesen lázba hoz a feladat, azt is megmondhatja, milyen autók alkatrészeit, formajegyeit ismeri fel e "prototípuson", amelyben ülve jó eséllyel nem jön velünk szembe egy másik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?