Filmbe illő támadás történt egy pénzszállító ellen

Néhány hollywoodi filmkészítő is megirigyelné, ahogy ezt a páncélautót kirabolták

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Azt hinnénk, hogy amit a képernyőn látunk, csak kitalált történetek, látványosan leforgatva, a nagy pénzszállítóautó-rablás viszont most a való életben is megtörtént.


Úgy néz ki ez az olasz autópálya, mint egy Halálos Iramban mozi forgatása utáni helyszín, de nem, itt sajnos nem voltak kamerák, ez a való élet. Talán senki nem gondolta volna, hogy ez megtörténhet, mégis elképesztő módszerrel rabolták ki ezt a páncélautót, melyet út közben támadott meg négy, vagy öt maszkos rabló - a szemtanúk véleménye egyelőre nem egyezik. Az átalakított, páncélozott Fiat Ducato pénzszállítót menet közben támadták meg és nem volt elég néhány kézi fegyver, két kamiont és két exkavátort is felhasználtak ahhoz, hogy megszerezzék a 2,6 millió euró értékű szállítmányt.
Hirdetés

Két kamionnal zárták le az autópályát, melyeket fel is gyújtottak, ezt egy olyan szakaszon tették, ahonnan nem tudott menekülni a pénzszállító, mindenképp meg kellett állnia. A fegyveresek körbeállták a pénzszállítót, a két exkavátor pedig nemes egyszerűséggel széttépte azt. A rablókra egy autó várt az útzár túloldalán, mellyel elmenekültek a sikeres akció után. A pénzszállítóban három fős személyzet utazott, szerencsére egyiküknek sem esett baja, az elkövetőket még keresi az olasz rendőrség.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?