Filmsztár lesz a démoni Dodge

Egyre több dolog derül ki a Challanger Demonról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hétről-hétre jönnek az új infók a Dodge Challenger Demonról, de kiderült egy sokkal fontosabb infó is, amit nem biztos, hogy szerettek volna.

A hetente új videóval jelentkező Dodge Challenger Demon bemutatása most fontos információt hozott. Bár sejteni lehetett, azért mégiscsak meglepő, hogy nem csak izmosabb, de könnyebb is lesz a Challenger Hellcat felhergelt kivitele. A pletykák szerint több mint 90 kilóval lesz karcsúbb, ami 5 %-os súlycsökkenést jelent. Kiderült még valami, amivel lényegében az autó kinézetét is lelőtték. A Dodge Challenger Demon filmsztár lesz, méghozzá nem is akármiben.
Hirdetés
A Halálos iramban legújabb részében kap jelentős szerepet nem is egy Dodge Challenger Demon. A napokban Vin Diesel tett közzé egy videót Facebook-oldalán, amiben köszönetet mond a stábnak, a háttérben két Dodge is látható. Néhányan észrevették, hogy a kerék mögött nem a Hellcat macskafeje, hanem egy egész más ábra látható, ami eléggé hasonlít arra az ördögfejre, ami a Demon emblémája lesz és a Dodge már nyilvánosságra hozott. Ezek szerint az új film előzetesében már az új autót láthatjuk szinte teljes valójában. Drasztikus szélesítéseket és komoly méretű légbeömlőt kap az orrára, valamint széles felniket.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?