Flexis – Ford C-Max rivális a Mitsubishitől?

Mitsubishi Flexis, a lehetséges jövő?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyelőre csak a tehetséges formatervező, David Cardoso elképzeléseit tükrözi a Flexis számítógépes grafikája, de a japánok nem vennének vele zsákbamacskát.


David Cardoso formatervező stúdiója, a Cardess Design jegyzi a képeken látható Mitsubishi Flexis tanulmányt, amely egyelőre csak számítógépes grafika formájában létezik, de már így is ígéretesnek tűnik. Cardoso korábban a Renault Twist és az Audi Hydron koncepciókkal hívta fel magára a figyelmet, most pedig úgy véli, a Mitsubishi Grandis egyterű felett eljárt az idő, és a japánok jobban járnának, ha egy kategóriával lejjebb, a kompakt családi járművek között erősítenék pozíciójukat. Mivel ebben a szegmensben igen erős a konkurenciaharc - az új Ford Focus-alapú C-Max etalonnak tűnik -, a tervező maximálisan igyekezett kihasználni a Mitsubishi sportos arculatában rejlő lehetőségeket, és ennek szellemében született meg a Flexis. Hogy mi lesz a projektből, még nem tudni, hiszen nem hivatalos Mitsubishi tervről van szó, de a gyáriak helyében mi odafigyelnénk erre a fiatalemberre.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?