Fogd be az orrod, itt a dízel Mustang!

Zavar, hogy sokat fogyaszt a V8-as benzinmotor? Pakolj dízelt a Mustangba!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Miután túljutottál az első sokkhatáson a dízel és a Mustang szavakat olvasva, vess egy pillantást a videóra, amiben bemutatják a vörös gőzmozdonyt.

Ha szerelmes vagy a Shelby GT 500-ba, akkor kész rémálom lehet számodra látni ezeket a képeket, illetve hallani amikor beindul a dízel Mustang. Viszont azt senki sem tagadhatja, hogy zseniális átépítésről van szó. De, hogyan pattanhat ki egy ilyen ötlet valakinek a fejéből? Nos, az autót egy videóblogger Westen Champlin építette át, egy szimpla Mustangból. Nem árulta el, hogy eredetileg milyen motor volt benne, még az is lehet, hogy korábban összetörték, így könnyebb szívvel vette rá magát erre a szentségtörésre a blogger. El is meséli, hogy amikor először megszellőztette, mire készül, rengeteg kommentet kapott, amelyben az emberek csak értetlenkedtek. Úgy gondolták, hogy csak túl sok az ideje és nagyon unatkozik a karantén idején. Erre Westen csak annyit reagált, hogy „srácok a semmi közepén élek, az egész életem egy karantén. Akkor meg miért ne?”
Hirdetés
Nem volt egyszerű belepasszírozni a Cummins dízelmotorját, de végül sikerült. Igaz, a motorháztetőt már nem tudta hozzáigazítani, de így talán még látványosabb is a motortérből kivezetett, füstokádó kipufogócsővel. Ugyanakkor az autó orrát sikerült átszabnia, ráplasztikázta a Shelby GT 500 orrát.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?