Folytatódik a sportautók pusztítása

Bezúztak egy újabb halom ritkaságot a Fülöp-szigeteken

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Fülöp-szigeteki ámokfutás újabb fejezetéhez érkezett, az elnök továbbra sem bírja elviselni az illegálisan importált autókat, ellenben feltűnően jó érzékkel válogatja össze a legértékesebbeket a pusztulásra.


Írtunk már róla, mégis megdöbbentő, hogy nincs változás a Fülöp-szigeteken. Már nem az első alkalom, amikor arról kell beszámolnunk, hogy egy rakás különleges és drága sportautó pusztult el értelmetlen és szándékos rombolás következtében. Az állam egy újabb adag illegálisan importált kocsit és motort zúzatott be, a helyi média kamerái láttára.
Hirdetés

Rodrigo Duerte miniszterelnök nem tolerálja az illegális autóimportot, az országban egyébként is nehéz autót forgalomba helyeztetni, így illegális úton eddig rengeteg jármű érkezett. A vámon fennakadt kocsikat eddig tárolták, most viszont egy elég erős kampány részeként használják fel őket arra, hogy nyomatékosítsák az állam álláspontját. A legújabb kupacban több Porsche 911 Turbo, Lamborghini, erősebb Mercedesek kaptak helyet, a sort pedig úgy állították fel, hogy a legértékesebbek legyenek a kamerákhoz legközelebb. A sorban feltűnik egy Mustang a '90-es évekből, egy BMW M5 az E39 szériából és egy Nissan 350Z is. Az autókat porig rombolták egy buldózerrel, vélhetően nem ez volt az utolsó eset és még több száz autót tárolhatnak, amik hasonló sorsra jutnak majd.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?