Ford Focus medvetámadás után

Ezért ne hagyd autódat az erdő szélén! A Focust egy medve trancsírozta szét

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Oroszország, videó. Ezúttal azonban nem fedélzeti kamerás felvétel, hanem egy erdő szélén medvetámadást megélt Ford Focus látható.

Kegyetlen pusztítás érte a Ford Focust. Az elkövető ismeretlen tettes, a sárban hátrahagyott lábnyomok és az autón látható tappancsok szerint egy medve

Itthon kevéssé kell tartani attól, hogy autónkat egy medve támadja meg, Oroszország középső területén azonban nem ajánlott egyes erdők szélein parkolni. Nyáron végzetesebb pusztítás történt ott, mint most, akkor egy 51 éves férfit marcangolt szét egy sokak által barátságosnak vélt, ám veszélyesnek számító, a ragadozók rendjébe tartozó medve. Most pedig egy jól felszerelt, bőrkárpitos Ford Focus lett a martaléka.

Hirdetés

Leginkább a bőrbe bujtatott ülések ízlettek medvekomának

Nincs arról hír, hogy mennyi időt töltött az erdő szélén a Focus, ám a felázott talaj alapján nem előző nap parkolták oda. Azt sem tudni, hogy vajon a medvének a Focus melyik alkatrésze hozta meg az étvágyát. Valószínűleg bőven megvolt már az, ha az első ablakoknál lévő műanyag szélvetőkre is ráfanyalodott. Az utastérben - a szélvédőn keresztül bejutva - már ízletesebb falatokat talált, leginkább a bőrrel borított ülések lehettek ínyére, jókorát harapott a sofőr üléséből, az első utasét pedig vázig lebontotta. A sofőrüléstől talán a minden bizonnyal a bekötésre figyelmeztetés átverésére fixen bekötött biztonsági öv tartotta távolabb. Nem kellett neki a vaskos utólagos habszivacsba burkolt kormánykerék sem, pedig alatta szintén bőr volt, s csontként talán szívesen is rágcsálta volna azt is a medvekoma.

A hátsó üléseket már nem tudta kibontani, helyette szétszedte a hátsó lökhárítót, talán az alatta lévő szigetelőanyag is vonzó volt számára. Tanulság? Erdőbe semmiképp sem Focusszal, lehetőleg nem is autóval ajánlott menni!

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?