Ford Galaxy variációk – grafikán a burzsuj és a tornacsukás

Vitruáltuning: Ford Galaxy ST és Aston Martin változatban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Galaxy a Ford legjobb családi autója. Lehet belőle szükség sport- és luxusváltozatra? Nem biztos, de virtuálisan már megnézhetőek.


Ahány ház, annyi szokás - tartja a mondás. Ízlés és pénztárca dolga, de személy szerint én beérném a nemrég bemutatott vadiúj Ford Galaxy valamelyik szerényebben motorizált kivitelével is. Egy családi autóba szerintem felesleges a lóerőgyár. X-Tomi grafikáját megnézve a valószínűleg ilyen formában soha meg nem valósuló Galaxy ST-ről, mégis azt kell mondjam, hogy elég menő lett. Ha nem is csinálnák meg a legalább 300 lóerős ST-t, de kompromisszumként egy sportcsomag egyedi lökhárítókkal és szép, meg nagy könnyűfémfelnikkel nagy üzlet lehetne a Fordnak.
Hirdetés


A stílus ugyanis sokaknak megéri a felárat. Rájuk is gondolt X-Tomi és kijátszotta azt a poént, ami ott kínálkozik, amióta a Fordokat ezekkel a régi, klasszikus Aston Martinokra emlékeztető hűtőmaszkkal gyártják. Nagyobb fékek, ültetés és spoiler helyett itt egy igazi angol versenyzöld fényezés, meg egy brit rendszám került a megálmodott Aston Martin DBX7-re. Nevében az X jelölhetné, hogy egyterű, a 7-es, meg a hétszemélyes utasteret. Megkapta a Galaxy a szárnyas Bentleys logót és mellé a gazdagon díszlécezett még astonosabb hűtőrácsot is. Ki tudja, ha a nyomoronc miniautó kis Toyota iQ-t képesek voltak Cygnet néven forgalmazni (igaz azt elsősorban a flottaszintű szén-dioxid kibocsátás miatt), talán egy praktikus egyterű is bekerülhet egyszer a luxus- és sportkocsik mellé a kínálatba.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?