Fotón, de részletek nélkül itt a VW Golf kombija

Kiszivárgott fotókon pózol a Volkswagen Golf Wagon

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Lehet Év Autója a Golf VII? Még mindig csak tippeljük, de itt van még egy adalék hozzá, a kombi, mely egyelőre csak kiszivárogtatott fotókon, de már látható.


Golf Variant, Golf Wagon, Golf Estate vagy esetleg Jetta SportWagen? Állítólag - országtól függően - bármelyik nevet viselheti a Golf VII kombi kiadása. Annak a Golf VII-nek, melyet Év Autójának tippeltünk. Hogy utóbbi címet, illetve kitüntetést megkapja-e, az ma délután, a Genfi Autószalonon kiderül. Ugyanott, de várhatóan csak kedd reggel rántják le a leplet az új kombiról, mely családok és területi képviselők új álomautója lehet majd.
Hirdetés
Részleteiről egyelőre nincs információ, egyelőre csak azt tudjuk, hogy nem csak a VW konszern MQB platformjára, hanem természetesen az etalonnak tartott Golf VII, a képeket nézegetve akár módosított tengelytávú alapjaira épül. Hajtását kezdetben a Golf VII-ből ismert motorpaletta adhatja, ám a belépő állítólag a 105 lóerős 1.2 TSI lesz, felette az 1.4 TSI 122 és 140 lóerővel, utóbbi akár hengerlekapcsolással szerepelhet, dízelből pedig az 1.6 CR TDI (105 LE) és a 2.0 CR TDI (150 LE) egységek sorakozhatnak. Hogy az ötajtóshoz hasonlóan a kombiból is lesz-e hibrid, konnektorból is tölthető verzió, az egyelőre ugyanúgy találgatás kérdése, mint az, hogy Év Autója lesz-e a Golf, ám a mind szélesebb modellpalettára törekvés egyre erősebben azt súgja, hogy igen, igen!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.30. at 06:33
    Permalink

    Végre az első jól kinéző golfkombi .. a bőkkenő már “csak” ott van,hogy olyan drága lett,hogy a legtöbben nem tudnak ennyit szánni egy alsóközepes autóra .. hiszen akinek van rá pénze, az hozzátesz egy picit és vehet egy új mazad 6 kombit magának, és azért az klasszissal szebb és nagyobb autó !!!

Vélemény, hozzászólás?