Frappáns megoldás autótolvajok ellen

Fotóversenyt hirdet az ellopott autó tulajdonosa

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Fotózz Fekete Ford Fiestát címmel írt ki pályázatot egy fekete Ford Fiesta tulajdonosa. Azt ugyanis ellopták, s ő a Facebook mind népesebb hazai táborát hívja segítségül autójának megtalálásában.

Egy autó ellopása esetén nem csupán a tény konstatálása, hanem a rendőrök reakciója is lelombozó tud lenni. Rendszerint elhangzó mondat ugyanis, hogy nincs sok esély a járgány megtalálásra, illetve ajánlott azt önerőből is keresni. Joggal tehető fel a kérdés, hogy mégis miként, s erre adott frappáns választ egy pórul járt pár. Miután ugyanis ellopták a nem is túlzottan fiatal, 2008-as Ford Fiestájukat Budapest XV. kerületéből, ők a Facebookon hoztak létre egy dedikált csoportot, amely nem másról, mint a Fiestáról, s annak megtalálásáról szól.
Hirdetés

Pénzdíjas fotópályázatot írtak ki, az ellopottal egyező, fekete színű, a 2008-as kiadásnak megfelelő megjelenésű, rendszámmal rendelkező Fiesták képeit várják e-mailben. A pontos játékleírás és a fotókat váró e-mail cím az említett Facebook-oldalon olvasható, nyereményként a legtöbb fotót beküldő pályázó mindenképp számíthat 20 000 forintra, aki pedig segít megtalálni az ellopott, LWB-277 rendszámú Fiestát, az 100 000 forintot kap az ígéretek szerint. Fotózásra fel tehát, drukkolunk, hogy meglegyen a Fiesta, bár megjegyezzük, hogy azt sokkal sanszosabban bontották már szét a bűnözők, mint pihentetik egy szabadtéri parkolóban.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.30. at 02:58
    Permalink

    Ott van a képaláírásban:
    “A fotón láthatóval egyező, 2008-as fekete Ford Fiestát keresnek, melynek rendszáma LWB-277 volt, de ma persze messze nem biztos, hogy azt viseli”
    Szerzett valahonnan egy képet (netről, vagy fotózta stb.) egy fekete ford fiestaról, hogy ugyanilyet keres, csak az LWB-277-es rendszámmal.

Vélemény, hozzászólás?