Friss képpel vigyorog a Skoda Fabia

Technológiai fejlődésen ment át a kis Skoda

Már láthatjuk a Skoda Fabia friss tekintetét. A csehek népszerű kisautója nem ment át drasztikus változáson, csak a szükségeknek megfelelően modernizálták, továbbra is jól néz ki.

Az új vörös fényezés is jól áll neki, de a legfontosabb, hogy nem csak más formájúak, de LED-esek is lehetnek az első fényszórók

A Skoda Fabia jelenlegi generációja talán még a Polónál is kimértebb külsőt mutat, és ez a frissítéssel sem változott. A legtöbb és legmarkánsabb változást persze az orrán találjuk, érkezett egy egészen új hűtőrács, ami szélesebbnek hat, mint előtte, viszont a fölső sarkait lecsípték. Itt ér össze az új formájú fényszórókkal, amik felár ellenében már teljesen LED-esek is lehetnek. A motorpaletta változatlan, de a szigorodó emissziós előírások miatt már a TSI benzinesek is részecskeszűrőt kapnak.


Hirdetés

Hátul is diódásak lettek a lámpák, valamint került két prizma is az új rajzolatú lökhárítóba

Csöppet más az első lökhárító és továbbra is ott van középen a vészfék asszisztenshez szükséges radar. Kicsit változott hátul is, újak a már LED-es lámpák, de a formájuk nem változott, viszont került két prizma az új lökhárítóba. Lesznek új felnik, új árnyalatú fényezések, valamint a fedélzeti multimédiás rendszerek is fejlődnek és a műszeregységet is a márka többi új, vagy frissített modelljéhez igazították. A frissített Skoda Fabia a Genfi Autószalonon mutatkozik be élőben.

A kombi kivitelnél is megtörténtek a változások, amik bent folytatódnak az új multimédiás rendszerekkel és egy új műszeregységgel

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?