Frissül a Kia Stinger

Nem mintha olyan öreg lenne a Stinger formája, de azért egy kis frissítés elfért rajta

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha léteznek autók, amelyek formájához nem kéne hozzányúlni, akkor a Stinger biztosan köztük van. Azért most mégis frissítenek rajta.

Szerencsére a Kiánál is érezték, hogy a Stingeren csak rontani lehet, ha nem vigyáznak, ezért nagyon óvatosan nyúltak a formatervéhez. A tigrisorr hűtőmaszkot új, többlencsés LED fényszórók ölelik körbe, amelyben a nappali menetfény vonalait is átrajzolták. A hátsó fények szintén frissek, teljes szélességben keresztülhúzódnak, míg az irányjelzők egyenként tíz LED-ből állnak össze, kockás zászlót mintázva.
Hirdetés
Az erősebb változatok nagyobb átmérőjű, fényes kipufogóvégeket, illetve látványosabb hátsó diffúzort is kaphatnak. Bővült a felnik választéka, valamint egy új kasztni szín is megjelenik a palettán. Sőt a megújult Stinger kétféle külső megjelenést módosító csomaggal is választható lesz. A nagyobb teljesítményű változatokhoz rendelhető a Dark Package. Ebben fényes fekete a diffúzor kerete, feketék a kipufogóvégek és a csomagtér-ajtó Stinger felirata is. Sajnos kizárólag az Egyesült Államok piacán érhető el a Black Package, amely még agresszívebb megjelenést biztosít. 19 colos matt fekete felnikkel, hátsó szárnnyal, fekete tükörházakkal és fekete sárvédő-díszítésekkel. Az utastérbe minőségibb anyagokat válogattak össze, itt is megjelentek új színek, és friss az infotainment képernyője. A középső visszapillantó keret nélküli lett, így az eddiginél szélesebb a látótere is. Felszereltségtől függően a műszerfal és az ajtók kárpitvarrásai kontrasztos színűek, míg a középkonzolra alu-, vagy szénszál-hatású dekorelemek rendelhetők. Megújult a hangulatvilágtás, immár 64 árnyalat állítható be. Kárpitok terén új a Saturn fekete, a vörös, és a bézs bőr. A Saturn fekete belsőhöz fekete szarvasbőr ülések járnak, kontrasztos vörös, a fém óraszíjak mintáját utánzó varrással. A friss Stinger forgalmazása Koreában már 2020 harmadik negyedévében megkezdődik, a világ más piacaira később érkezik. Viszont a friss hajtásláncokról későbbre ígért információkat a Kia.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?