Frissül a Mazda6, jön az új CX-5

Érkezik a 2017-es Mazda6 és a 2018-as CX-5

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Mazda3 újdonságait kapja a frissülő Mazda6, miközben már tesztelik a CX-5 következő generációját.

A megújuló Mazda3 újdonságait a Mazda6 is megkapja, kivéve persze azokat, amik már korábban is benne voltak a nagyobb testvérben, mint például az elektromos rögíztőfék. Tehát szintén ergonomikusabb kormánykereket ígér a Mazda a 6-osba, amely akár fűthető is, valamint színesben vetített menetadatokat a kijelzőre, no és persze a G-Vectoring Control menetdinamikai rendszert. A sofőrsegédek fejlettebb kamerarendszerrel dolgozhatnak együtt, illetve további zajcsökkentés is várható, amelynek részeként a magasabb felszereltségi szinteken fokozott zajelnyelő képességű szélvédőt kap a Mazda6. Szintén újdonság, hogy a hátsó ülések is elérhetők majd fűthető kivitelben.
Hirdetés
Biztosan később érkezik a kereskedőkhöz a Mazda CX-5 következő generációja, mint a friss Mazda6, ám a márkát igazi sikerpályára állító SUV legújabb változatára sem kell már sokat várni. A képek alapján valószínűleg már csak az utolsó teszteket végzik az újdonságon, amely nyilván ledobott néhány kilót a jelenlegi CX-5-höz képest. A motorkínálatban érdemi változásra nem érdemes számítani, megjelenésében pedig az - egyelőre - csak Kínában árusított CX-4 és a tengerentúlon hódító CX-9 nyomdokaiba lép. A fő kérdés inkább az, hogy mikor láthatjuk először élőben az új CX-5-öt. Az idei debütálás sincs kizárva, a 2017 év eleji bemutató viszont valószínűbb.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 02:53
    Permalink

    Így van! CX5-öm van, pont azért választottam az Attraction felszereltséget, mert nincs bőrülés, 17-es a rollni, nincs elektromos ülésállítás. Ezekre nekem nincs szükségem, viszont 150 lovas, és nem rendelhető 175 lovas motorral, csak a challenge felsz.

  • 2017.10.28. at 02:53
    Permalink

    ” Szintén újdonság, hogy a hátsó ülések is elérhetők majd fűthető kivitelben. ” ez 2016 ban igazán bravúros hogy elérhető lesz a hátsó ülésfűtés egy tizenX milliós autónál . :DDD Nem is tudom mi lesz a következő nagy dobás talán a komfort index ami egy pöccintésre 3 at villan nem csak 1et ? 😀 Hajrá Mazda ha így folytatod pár év és utoléred az 5 évvel ezelőtti konkurens modelleket felszereltségben … egyébként hogy nem jöttek még rá a Mazdánál , hogy sokan azért nem vesznek magasabb felszereltségű verziókat mert vagy nem akarnak döcögni a peres 19 colos kerekeken vagy nem akarnak belesülni a z ülés szellőztetés nélküli bőrülésekbe … TALÁN KELLENE EGY OLYAN FELSZERELTSÉGI SZINT AMI 17 KEREKEKEN GURUL ” ezekre a szar utakra az való ” AZ ÖSSZES SOFŐRTÁMOGATÓT MEGKAPJA + BENNE VAN AZ ÖSSZES KÉNYELMI FUNKCIÓ ÉS NINCS BENNE BŐRÜLÉS !!!!

Vélemény, hozzászólás?