Frontális ütközés előtt az utas ajtaján esett ki a sofőr

Gatya alig maradt az ütközés előtt kieső sofőrön, mégis talpra állt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Messze még a hó vége, ezért most még nem osztjuk ki a hónap idiótája címet, az első pályázót azonban máris hozzuk.

Oroszország aranybányának számít az út közben, fedélzeti kamerával elcsípett vicces és egyben tanulságos felvételek tekintetében. Júniusban ugyan egy láthatóan amerikai benzinkúton rágyújtó autósnak osztottuk ki a hónap idiótája virtuális díjat, júliusban azonban már egy orosz transzportersofőrje volt a nyertes, aki autója szélességénél mintegy kétszer hosszabb fadarabokat szállított a hátsó ablakokon keresztben betolva. Mivel az augusztus vége még messze van, ezúttal díjat még nem ítélünk, de az első esélyest - ismét Oroszországból - máris bemutatjuk.
Pályázónk ezúttal egy távol-keleti, vélhetően Mazda E 2200 furgonnal közeledik, s elsőre autója hirtelen irányváltásáról, a szemközti sáv felé indulásáról tűnik fel, majd kisvártatva következik legfőbb mutatványa, az utasoldali ajtón kiesése. Mivel a felvételt rögzítő autós fékez, a furgon csak súrolja autójának orrát, de azért, ráadásul nyitott ajtóval végighúzza az orrát. Közben a közelebbi képről már láthatóan üresen maradt kabinú furgon kiesett sofőrje fordul kettőt az úton, majd lendületből feláll, s megigazítja a kissé lecsúszott nadrágját, végül fejét fogva megy autója után.
Hirdetés
Vélhetően egy magyarázat lehet csak a balesetre, a sofőr valamiért lehajolt, s már meg is volt a baj. Itthon is láttunk már ilyet, így csak ismételni tudjuk a tanulságot, az autóban, pláne annak padlóján keresgélés még az ott evésnél, ivásnál, dohányzásnál és persze az egyedüliként büntetett telefonálásnál is veszélyesebb!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?