Furgon versenytárgyalásokhoz – Brabus Viano

Brabus Viano iBusiness 3D - száguldó luxusiroda

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mindössze négy üléses, de high-tech kütyükkel teletömött, 426 lóerős V8-assal hajtott Vianót épített a Brabus.

Kívülről alig különbözik a mezei Vianoktól a Brabus által készített iBusiness 3D. Persze egyedi, embléma nélküli hűtőmaszk, sajátos felni és a tömegmodellénél sportosabb első lökhárító került rá. A lényeg az utastérben van, ahol bordó bőrbe varrták a műszerfalat és az üléseket, ám az igazi érdekességek a teljesen elszeparált hátsó térben találhatók. Noha csak két, a repülőgépek első osztályáról ismerős, lábtartós, elektromosan elfektethető ülés került a Viano farába, komoly konferenciák tarthatók ott, weben keresztül: a vezetőfülke válaszfalára 40 colos, azaz bő 1 méter képátmérőjű, LED-es Sony Bravia LCD TV-került - ezen jelenhetnek meg a szélesebb körű megbeszélések résztvevői. Dolgozni is kényelmesen lehet a méretes monitorral, amely mögött Mac Mini számítógép található, de van hozzá Playstation és 3D szemüveg is a teljes körű kikapcsolódáshoz. A fedélzeti wifi rendszerhez számos Apple terméket betáraztak a Vianóba, van iPod Touch, iPad és iPhone is - mindegyik szeparált rekeszben. A TV-hez digitális tuner, DVD-lejtászó és Dolby Digital hangrendszer csatlakozik.
Noha az iBusiness 3D-nek talán az is megbocsájtható lenne, ha meg sem mozdulna, a Brabus erőteljes, 3,0, 3,5 vagy 4,0 literes turbódízeleket, valamint 4,0 literes, 318 lóerős V8-as benzinest ajánl hozzá, sőt, a bemutató példányt 6,1 literes, 426 lóerős V8-assal készítette el. Ezzel az irodabusz sportautós menetdinamikával, 5,9 másodperc alatt tud 100 km/órára gyorsulni, végsebességét pedig elektronika korlátozza 250 km/óránál. Ha nem elég a webkonferencia, és mégis személyesen kell találkozni valakivel, gyorsan célba lehet érni ezzel a Viano iBusiness 3D-vel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?