G-osztályt, vagy Defendert látsz a Jimny-ben?

Vége a képzelgésnek, mostantól tényleg úgy nézhet ki az új Suzuki Jimny, amilyennek tűnik

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kicsinyített G Merci, vagy Land Rover? Az első kommentek alapján mindenki ezt látta az új Jimny-ben, nekik mostantól nem kell képzelegniük, fergeteges készleteket alkottak hozzájuk.


Karakterében elég erősen változott a Suzuki Jimny és egészen nyilvánvaló, milyen modellek adták az ihletet. Nekünk is feltűnt, amit az első kommentekben is olvashattunk, hogy pont olyan, mint egy kicsinyített Mercedes G-osztály, vagy akár egy Land Rover Defender. A képzelgésnek ettől fogva vége, a fotók nem csalnak, egy kis műhely megalkotta azt a két átalakító szettet, amiktől néhány alkatrész lecserélésével a két említett modellhez fog hasonlítani az új Jimny.
Hirdetés

A DAMD egy igazi művész, a japán piacra készült szettek saját nevet is kaptak,

a G Merci hasonmás Little G, a Defender imitátor pedig Little D nevet kapott.

A szettek új hűtőrácsot, lámpafészkeket, lökhárítókat, küszöböket és fellépőket tartalmaznak, de jár hozzájuk egy-egy szett szintén stílusban passzoló alufelni is. A készletek egyelőre a japán belpiacos, kei car méretnek és szabályozásnak megfelelő Jimny-hez valók, a hosszított Jimny Sierrához, mely nálunk kerül piacra sima Jimny néven, egyelőre nem tudni, hogy elérhető lesz-e.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?