Garázs is kell a japán szupergép mellé

Porba hullik a Nissan GT-R

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Úgy tűnik, nagyon kapósak a hatalmas Nissan GT-R felnik a tuningpiacon, New Yorkban már két autót is porig ültettek a tulajdonos beleegyezése nélkül.

Ha Ön Nissan GT-R tulajdonos, és New Yorkban él, akkor jobb, ha azonnal fogja a kulcsokat, és nyomban beáll egy garázsba vagy őrzött parkolóhelyre az autójával. A többiek nyugodtan olvashatják tovább a hírt. Úgy tűnik, a tuningolók fantáziáját megmozgatta a gyári kerékgarnitúra, ugyanis már nem az első autóról lopják le a méretes felniket. Első alkalommal még nem volt nagy gyakorlata a tolvajoknak, otthagytak egy krokodilemelőt az autó alatt, mert nem vittek magukkal semmit, amivel bakra tehették volna a sportkocsit. Másodjára – az áldozat kárára sajnos – már tanultak az esetből, és két darab kővel támasztották alá a nem éppen pillekönnyű karosszériát. Nem tudni, mekkora kár keletkezett azon felül, hogy pótolni kell a felniket és a gumikat, de biztosan nem lesz olcsó mulatság.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.11.01. at 03:10
  Permalink

  Akkor meg az ilyen trutyi cikkeket nem kellene átvenni… Igaza van mfg-nek trágya az egész. Bandi bácsi meg nem tudja megkülönböztetni a szellemest a szánalmastól.

 • 2017.11.01. at 03:10
  Permalink

  Rá se ránts, kedves bandibá, mi szeretjük az ilyen okostojás kisiskolásokat, a szöveget olvasni, értelmezni nem tudókat, és a hozzájuk hasonlókat, akik az anonim online világban végre elhihetik magukról, hogy nagy tettet hajtanak végre. Beszólnak. És ettől boldogok. Hát csak tegyék, hiszen ezzel klikkelnek és klikkelnek és klikkelnek. Van itt cikk bőven, rajta, fröcsögjék tele… 🙂

 • 2017.11.01. at 03:10
  Permalink

  Hajlott hátú nagypapi!
  Figyu, elmagyarázom, hogy rövid, agyatlan irományodban mit rontottál el! Mondjuk a 8 általánosodtól (amiből 6 első, 2 második) nem is lehet jobbat várni!
  Promotálni nem ugyanaz, mint kompromittálni, ha ugyan érted, mire akarok célozni!
  Tanulj tinó, ökör lesz belőled!

 • 2017.11.01. at 03:10
  Permalink

  Ekkora szar hozzászólást! Szó van arról, hogy a GT-R nem megfelelően működik? Nem. Az újságíró önmagát promotálja? Nem. Lopják a felniket egy bizonyos autóról – és ennyi. A cím pedig szellemes. De nem baj, kisfiam, hamarosan kezdődik a tanév, aztán mehetsz leckét írni.

 • 2017.11.01. at 03:10
  Permalink

  Ekkora szar cikket!
  Tiszelt újságíró!
  Ha nem tudod mással felhívni magadra a figyelmet, inkább válassz más munkát!
  Majd akkor válassz ilyen figyelemhajhász címet, ha a Nissan GT-R tényleg nem megfelelő módon működik.
  Nemcsak az én szememet szúrta ez az oktalan iromány!

Vélemény, hozzászólás?