Gatyába rázták a Ford C-Maxot

Loder1899 tuning a Ford C-Max-hoz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem csak külsejével, motorjával is sportosodott a Loder1899 által kezelésbe vett Ford C-Max.


Érdekes hasonlattal él a német Loder1899: az egyterűek szegmensét egy középiskolai osztályhoz hasonlítja, a C-Maxot pedig annak az eminensnek tartja, aki mindig az első sorba ül, senkinek sem engedi, hogy lemásolja a leckéjét, viszont hiába stréber, a lányok észre sem veszik és a focicsapatba is utoljára választják be. Viszont van olyan jóképű, hogy ha tanulás mellett időnként konditerembe is járna és adna a külsejére, akkor a suli legmenőbbje lehetne.
E filozófia szerint született meg a Loder1899 által fazonírozott C-Max, mely elöl-hátul sportosabb lökhárítókat, 3,5 centiméteres futómű-ültetést, sportos kipufogót, egyedi 17-20 coll között választható méretű alufelniket kapott. Nem csak a külső változott, picit a motorhoz is hozzányúltak, konkrétan a 2,0 literes, 163 lóerős csúcsdízelhez, melyből turbónyomásának felcsavarásával 190 lóerőt hoztak ki. Arról azonban egyelőre nincs adat, hogy ez javítja-e az amúgy nem rossz, 8,6 másodperces 100 km/órára gyorsítást, illetve a 210 km/órás végsebességet.
Noha Loder1899 C-Max tuningja egyelőre csakis a rövidebbik, ötüléses verzióhoz érhető el, záros időn belül ígérik a hétüléses Grand C-Max csinosított és izmosított változatát is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?