Genfre fehérít a Project Kahn

Fehér Range Rover Evoque a Project Kahn genfi újdonsága

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Miként azt a Project Kahn esetében megszokhattuk, náluk minden a látványról szól, így van ez a Genfi Autószalonra fehérben vitt Range Rover Evoque RS250 esetében is.

A látványos autóiról ismert Project Kahn sem fogja elkerülni a márciusi Genfi Autószalont. Igazi újdonságot természetesen ez alkalommal sem várhatunk tőle, hiszen autói eleve csak optikai tuningról szoktak szólni.
A tavaly grafitszürke színben már megépített Range Rover Evoque RS250 ezúttal fehér színben, s a korábbitól is elütő, természetesen mélyre húzott, elöl LED oszlopos, hátul középső dupla kipufogóvéges lökhárítókkal, újabb formájú 22 colos alufelnikkel (265/35 R22-es abroncsokkal) fog Genfbe gurulni. Utasterében piros cérnával varrott és ilyen színű betétekkel feldobott, ráadásul nem kevés helyen steppelt fekete bőr/alcantara kárpit adja az alaphangulatot, van továbbá kevlárbetét, szénszállal bolondított padlószőnyeg és persze lyuggatott alumínium pedál is. A cég alapfilozófiája persze az, hogy a bemutatóautók csak kiindulópontok, fantáziaindítók, s a megrendelők óhajuk szerint rakathatják össze autójukat. A magát britnek valló Afzal Kahn csapata így a vevői óhajok szerint bármilyen üléskárpitot, de még óramutatót is beépíthet.
Hirdetés
A Genfben kiállítandó - egyelőre nem tudni milyen motorral hajtott - Evoque 46 875 font (16,1 millió forint) lenne, ami a típus nem sokkal alacsonyabb árait ismerve - Evoque-hoz mérten - jutányosnak is nevezhető.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?