Golf-rajongók, figyelem!

Idén is lesz Volkswagen Golf-találkozó a Hungaroringen

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Második alkalommal rendez Golf-találkozót a Volkswagen a Hungaroringen. A szeptember 21-i rendezvény egyben az új Golf GTI és Golf Variant hazai közönségpremierjének helyszíne is lesz.

Kétségtelenül megosztó modell a Volkswagen Golf, ám abban talán nincs vita a rajongó és a modellt túlárazottnak tartó tábor között, hogy a Volkswagen kínálatában 39 esztendeje szereplő Golf az autógyártás történetének ikonikus darabja. Egyben a tuningműhelyek egyik legnagyobb kedvence, Cabriolet és GTI változatai pedig a négykerekűek iránt csak kevésbé érdeklődőket is lázba hozzák.
Tavaly ősszel az első hazai hivatalos Golf-találkozón debütált és volt első ízben látható az etalon hetedik generációja, azaz a Volkswagen Golf VII. Az akkori eseményre több mint négyezer gépkocsi és közel kétezer Volkswagen Golf tulajdonosa regisztrált.
Idén szeptember 21-én a Volkswagen ismét megrendezi a Golf-találkozót, a helyszín ismét a mogyoródi Hungaroring, újdonságként pedig ezúttal az új Golf Variant, illetve a GTI áll majd pódiumon. A Golf-tulajdonosok mellett a Volkswagen-rajongókat és az autózás minden szerelmesét is várják a szervezők. Az érdeklődők természetesen nem kizárólag Golffal érkezhetnek a ringre, hiszen a házigazdák autómárkától és - típustól - függetlenül mindenkit szívesen fogadnak nyilván azzal a céllal, hogy akit csak lehet, Golfba ültessenek.
Hirdetés

Programként a résztvevők vezetéstechnikai pályán saját tudásukat is próbára tehetik majd, a Golfokat ingyenes gyorsszervizzel fogják fogadni a Volkswagen szakemberei - javítások helyett inkább csak egy-egy átvizsgálásra érdemes számítani. A sorra kerülő vendégek a gokartpályán versenyszenvedélyüket is kiélhetik majd. Mindezeken kívül a látogatók számára kifejezetten női és gyerekprogramokat és további meglepetéseket is ígér a wolfsburgi márka hazai forgalmazója.
A Golf-találkozóról bővebb információ a www.golftalalkozo.hu oldalon található, ahol előzetes regisztrációra is lehetőség van. Utóbbi mindenképpen szükséges azon Golf-tulajdonosok számára, akik szeretnének a paddock részre kiválasztott 300 gépkocsi között állni vagy a versenypályán körözni. Belépő van, de jelképes, mindössze 200 Ft, a nyitás és a zárás pontos idejéről, valamint a részletes programokról, fellépőkről a nyár második felében várhatók információk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?